Om Oss

HVORDAN DET HELE BEGYNTE

Hei og velkommen til Tropic! Vi er veldig opptatt av naturens velvære og planeten i sin helhet. I 2018 lanserte vi online butikken og merket vårt Tropic fordi vi ville være med å gjøre en forandring ved å tilby folk som har samme tankegang, bærekraftige og miljøvennlige varer!

MÅLENE VÅRE

Vi håper å gjøre en forskjell med produktene vi tilbyr, både med våre egne (Tropic) produkter og produktene vi lagerfører fra andre merker. Merker som vi føler representerer det vi ser er til fordel for planeten vår og dens truede økosystemer.

Vi prøver alltid å lage produkter for en miljøvennlig livsstil som er rimeligere, uten å senke kvaliteten på produktet.

Et annet mål som vi har er å bevisstgjøre folk. Vi har prøvd å finne måter å snakke for vår jord –for jorden kan selvfølgelig ikke snakke for seg selv.

“We are never too small to make a difference”

Greta Thunberg

HVA VI PRØV Å UNNGÅ

  • PALMOLJE – Palmoljeproduksjon er en av de ledene næringene som er ansvarlig for
    avskoging og derfor vil vi aldri selge produkter som inkluderer palmeolje. Det er et
    unntak fra dette hvis palmeoljen lages bærekraftig.
  • PLAST – Plastavfall har blitt en stor trussel mot våre hav og hele planeten. Vi prøver vårt aller beste for å boikotte all plast til enhver tid, selv om det er ekstremt vanskelig å gjøre det i det moredne samfunn.
  • DYREPRODUKTER – Vi elsker dyr og støtter veganisme til det fulle. Derfor kommer alle
    våre produkter til å være veganske og selvfølgelig grusomhetsfrie.

“We have a single mission: to protect and hand on the planet to the next generation”

Francois Hollande

HOW CAN WE GO THAT EXTRA MILE?

Vi leter stadig etter flere måter å gi tilbake til naturen. Vi tok en besluttning for et par måneder siden om å begynne å donere 1% av all inntekt til The Rainforest Alliance. Det er det vi har gjort og vil fortsette å gjøre på Island. På denne nettsiden vil 1% av all inntekt bli gitt til  The Leonardo DiCaprio foundation. De Finansierer over 200 prosjekter for å bidra til å bekjempe klimakrisen vår.

“Let us not take this planet for granted.”

Leonardo DiCaprio

I fremtiden ønsker vi å gi mye mer og få mer effekt. Alle må begynne et sted og her begynner vi. Alle trinn, uansett hvor store eller små de er, teller. Enten det blir veganisme, plast reduksjon, resirkulering eller hva, det kommer til å telle.

Jeg ønsker deg lykke til på din miljøvennlige reise!
Amy (Founder & CEO)